Derbyspecial fotbollsväder Kalmar – Öster

Foreca levererar professionella vädertjänster till tidningen Östran som har många läsare i Kalmartrakten. Ikväll den 23 maj kl 19 är det fotbollsderby mellan Kalmar FF och småländska rivalen Östers IF från Växjö. Vi på Foreca gillar också fotboll och vill bjuda på en specialprognos för matchen!

Prognos:

Under dagen tar sig kallare luft in mot Kalmartrakten. Lagom till matchstart väntas molnen lätta och det blir soligt uppehållsväder. Temperaturen vid matchstart väntas bli 13-14 grader och sjunker ner mot något kyliga 11-12 grader lagom tills det är dags att åka hem efteråt. Vinden väntas bli svag, 1-2 m/s omkring nordväst.

Östran lovar storpublik, så tillsammans med vädret är det upplagt för en toppenkväll! Vi på Foreca önskar lycka till!

Arenan

Arenan. Bildkälla: Wikimedia commons (Public domain)

Det här inlägget postades i Specialprognos, Väderhändelser. Tagg: , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentointi poistettu